Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Avicii: True Stories (2017)[WebRip][720p] = CSFD 91% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Avicii: True Stories (2017)[WebRip][720p] = CSFD 91% Názov:Avicii: True Stories (2017)[WebRip][720p] = CSFD 91% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:2.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-04-26 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny,Hudebni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Jazyk : ENG
    Titulky : CZ
    Rok vydání : Švédsko, 2017
    Délka : 1 hod  37 min
    Žánr : Dokumentární / Hudební
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/552472-avicii-true-stories/komentare/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt7357302/
    Režie : Levan Tsikurishvili
    Scénář : Levan Tsikurishvili
    Střih : Nils Moström


    Hrají (Actors) : Avicii


    Obsah:
    Kvalitní dokument. Tim byl fakt dobrej kluk, bohužel se minul povoláním. Těžký introvert, který přemáhal sám sebe na stagei, aby pobavil miliony fanoušků. Svoje špatné pocity blokoval před vystoupeními alkoholem, mezi lety 2008-2016 se účastnil více než 800 vystoupení, což se také dost podepsalo na jeho zdravotním stavu. Nezvládal svoje černé myšlenky a stres, navíc na něho byli nalepení lidé, kteří se snažili jen rýžovat. Byl to fakt velice milý a citlivý člověk. Svoji slávu ale bohužel neunesl. Byl jsem naprosto zaražen názory zejména starších lidí po jeho smrti, kteří říkali, že "umřel další feťácký DJ, který jen kradl a předělával tvorbu cizích interpretů". Je vidět, že tyto starší ročníky jsou naprosto mimo. Současní DJové jsou zároveň v drtivé většině případů i producenti, vytvářejí tedy novou hudbu od základů. Další komenty lidí se týkaly toho, že vůbec "tohoto feťáka neznali". Přitom (asi nevědomky) každý den poslouchají jeho nejznámnější skladby jako Wake me up, Hey Brother, Waiting for love nebo Without you v rádiu a museli je určitě slyšet. Předsudky české společnosti k DJům a celkově ke scéně "klubové hudby" jsou naprosto směšné. Všichni, kdo tuto hudbu poslouchají včetně těch, kdo ji tvoří, jsou automaticky považováni za feťáky, alkoholiky, posluchače "tuc tuc" muziky a podobně. Když ale do scény více proniknete, zjistíte, že to většinou vůbec není pravda a že hlavně DJové (producenti) jsou velice inteligentní lidé, kteří mnohdy vytvářejí hudebně velice kvalitní písničky. Tim mezi ně rozhodně patřil... Velká ztráta pro hudební svět. PS: Já osobně poslouchám tvrdší odnož elektronické taneční hudby zvanou Hardstyle, v životě jsem nebral drogy a dokonce ani nekouřil. A znám spoustu inteligentních a slušných lidí, kteří tuto hudbu poslouchají a rádi se při ní baví (jen takový příklad).


       
       










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.321 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:02
    sql

    TOPlist